NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
21. 03. 2025. u 11:00
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
Povezane vesti

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
05. 04. 2025. u 14:30

POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji treba malo vremena, a toliko je ukusan da meso nije ni potrebno (VIDEO)
Kad dođe vreme posta, često smo u dilemi šta da spremimo, a da nije jedno te isto. Tako da je posni gulaš pravi i pun pogodak.
16. 03. 2025. u 09:00

JELO OD RAZNOG POVRĆA: Savršen recept za post na ulju
Prilog od raznog povrća je idealan, jer možete da prilagođavate i dodajete povrće po svojoj želji.
17. 03. 2025. u 08:30

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

PROSTO SE TOPE U USTIMA: Punjene kokos školjkice (VIDEO)
SERVIRAJTE i uživajte!
20. 06. 2025. u 11:00

DETOKS IZ TANJIRA: Krem supa od kelja i tikvica
LAGANA, kremasta i puna vitamina, ukus joj je iznenađujuće bogat, iako se pravi od sasvim običnih sastojaka.
20. 06. 2025. u 09:00

BEZ MIKSERA I KOMPLIKACIJA: Starinski recept - proja sa prazilukom (VIDEO)
SOČNA iznutra, hrskava spolja, a praziluk i feta joj daju poseban šmek. Idealna je kao doručak, užina ili lagana večera.
20. 06. 2025. u 07:00

PICA PRŽENICE IZ RERNE: Recept za brz i ukusan obrok
Tražite ideju za brz i ukusan obrok koji će deca obožavati? Pica prženice iz rerne su pravo rešenje – jednostavne za pripremu, a nestaju sa tanjira za tren!
19. 06. 2025. u 15:40

OTVORITE LETNJU SEZONU OVIM RECEPTOM: Kuvane breskve sa viskijem i sladoledom od vanile
SAVRŠEN letnji desert, mekan, kremast i osvežavajuć.
19. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)