NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
21. 03. 2025. u 11:00
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
Povezane vesti

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
05. 04. 2025. u 14:30

POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji treba malo vremena, a toliko je ukusan da meso nije ni potrebno (VIDEO)
Kad dođe vreme posta, često smo u dilemi šta da spremimo, a da nije jedno te isto. Tako da je posni gulaš pravi i pun pogodak.
16. 03. 2025. u 09:00

7 POSNIH PREDLOGA ZA RUČAK, ZA 7 DANA U NEDELJI: Najlepši specijaliteti u kojima možete uživati tokom Vaskršnjeg posta
Počeo je veliki Vaskršnji post i ako ste među onima koji poste ceo post sigurno tragate za receptima koji se brzo spremaju, ukusni su i hranljivi.
10. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30

ZAPEČENI MLINCI SA ĆURETINOM: Savršenstvo ukusa čak i za izbirljive
Ćuretina sa mlincima je ukusan i zasitan ručak koji možete spremati na više načina - sa kupovnim ili domaćim mlincima, sa jednom ili više vrsta pavlake, a svaki je podjednako ukusan.
16. 04. 2025. u 07:00

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30
Komentari (0)