KAO U GRČKOJ: Sutlijaš sa mastikom
10. 04. 2025. u 16:00
Tradicionalno grčko alkoholno žestoko piće odlično se "snalazi" u sutlijašu posle kog vas neće boleti glava.
Povezane vesti

OSVOJIĆE VAS OD PRVOG ZALOGAJA: Sutlijaš sa vanilom
MIRISAN desert napravićete lako, sutlijaš ili sutlija (tur. sütlaç) je vrsta slatkog deserta, tipičnog za mnoge svetske kuhinje, koji se dobija kuvanjem pirinča u mleku na tihoj vatri.
28. 06. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

DOMAĆE ENERGETSKE PLOČICE: Zdrav zalogaj pun ukusa i energije
Ako volite brze, zdrave i ukusne poslastice koje možete poneti sa sobom na posao, u školu ili na put, ove domaće energetske pločice su pravi izbor! Pripremaju se lako, bez šećera i veštačkih dodataka, a pune su prirodne energije iz ovsa, meda i badema.
30. 09. 2025. u 11:21

KREMASTA LAZANJA SA SPANAĆEM I PEČURKAMA: Osvaja na prvi zalogaj
Ako volite lagana, ali ukusna jela na kašiku, ova lazanja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Kombinacija svežeg spanaća, mirisnih pečuraka i neodoljivo kremastog bešamel sosa čini ovo jelo savršenim izborom za porodični ručak ili svečanu večeru. Lako se priprema, a izgleda i miriše kao iz najboljeg restorana!
30. 09. 2025. u 10:00

ČOKOLADNA TORTA: Šlag, glazura i savršena sočnost
Ako tražite savršenu tortu koja izgleda kao iz vitrine vrhunske poslastičarnice, a ipak je lako napraviti kod kuće, ova čokoladna torta je idealan izbor. Mekana i sočna kakao osnova, nežan krem od šlaga i maskarponea, preliveni baršunastom čokoladnom glazurom – kombinacija koja se topi u ustima.
30. 09. 2025. u 09:00

HRSKAVA PILETINA U KREMASTOM SOSU: Prilog pomfrit i zelena boranija
Sočna piletina u hrskavom pohu, ukusan kremasti sos, domaći pomfrit i sveža zelena boranija – kombinacija koja osvaja svakog! Obavezno probajte – ovo je recept koji vredi ponoviti! ?
30. 09. 2025. u 08:15

PEČURKE PUNJENE MESOM I POVRĆEM: Sočan ručak u svakom zalogaju
Ako tražite jelo koje je istovremeno aromatično, sočno i jednostavno za pripremu, ove pečurke punjene mesom i povrćem će vas oduševiti. Savršene su i za ručak i za toplu večeru, a uz malo svežeg peršuna i sir možete ih poslužiti kao pravu malu poslasticu na vašem stolu.
30. 09. 2025. u 08:00
Komentari (0)