PEČENE U RERNI: Kruške sa maskarponeom
Sa medom, orasima i sirom ove kruške će vas potpuno raspametiti i ostaviti bez daha. Od slasti i želje za još!

Foto Shutterstock
Potrebno je:
- 2 kruške
- 4 kašičice maslaca
- 4 kašike meda
Za krem:
- 200 maskarpone sira
- 100 ml slatke pavlake
- 4 kašike meda
- orasi, po želji
Kruške operite i osušite. Isecite ih uzduž na polovine i izdubite im tvrdi deo. Poređajte ih na pleh, obložen papirom za pečenje, pa u svaku polovinu stavite po kašičicu maslaca i po kašiku meda. Pecite u rerni, prethodno zagrejanoj na 180 stepeni, dok ne omekšaju. Izvadite ih i sačekajte da se ohlade. Mikserom umutite slatku pavlaku i u nju dodajte maskarpone sir. Pažljivo promešajte i preko svake kruške stavite deo krema. Prelijte medom i pospite orasima, po želji.

DANjU SAM MEDICINSKA SESTRA, NOĆU STRIPTIZETA: "Muškarci me se previše plaše, sama sam poslednjih sedam godina" (FOTO)
ŽENA po imenu Hejli Huper otkrila je da joj samopouzdanje „uništava“ ljubavni život jer muškarci smatraju da je „previše zastrašujuća“.
23. 05. 2025. u 18:06

HRVAT POGINUO NA FRONTU U UKRAJINI: Bio oficir francuske vojske, borio se u Lugansku
TONI Herceg, Hrvat iz Bosne i Hercegovine i oficir francuske vojske, poginuo je 6. maja u Luganskoj oblasti u Ukrajini.
23. 05. 2025. u 17:00
Komentari (0)