TOLIKO JE SOČAN I MEKAN DA SE BUKVALNO TOPI U USTIMA: Oslić na manastirski način
UKUS je odličan, a najbitnije je što ćete svojim najmilijima poslužiti zdrav obrok.
Foto: Printskrin Youtube/ Meat & Veggies
Probajte ribu na manastirski način.Pratite recept i uživajte!
Sastojci:
* 3 parčeta oslića Foto: Printskrin Youtube/Mikina Kuhinja
* 1 glavica belog luka
* suncokretovo ulje
* svež peršun
* suvi začini
* origano, bosiljak, mirođija
* maslinovo ulje
Priprema:
1. Suvi začini se izmešaju pa se riba isečena na parčiće dobro prelije njima i ostavi da odstoji dva sata u frižideru. Zatim se stavlja u pleh na papir za pečenje i preliva uljem (po kašicica na svako parče).
2. Tepsiju prekriti aluminijumskom folijom i peći oko pola sata na 200 stepeni, zatim foliju skinuti i peći još oko 15 minuta.
3. U činiju staviti dosta iseckanog belog luka i peršuna, maslinovog ulja i soli, pa sve to preliti preko vrele ribe.
4. Vratiti foliju na ribu i ostaviti da odstoji dok se riba ne umlači da upije ukuse.
Prijatno!
(Trpeza)
Preporučujemo
KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
27. 04. 2025. u 10:00
MAFINI SA KREMOM OD LIMUNA I MALINAMA: Magična kombinacija ukusa
25. 04. 2025. u 16:00
RECEPT ZA KOMPLET LEPINjU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
25. 04. 2025. u 07:00
RECEPT ZA HLEB KOJI USPEVA SVIMA: Prvo se kuva, pa se peče, mekan kao duša
28. 04. 2025. u 07:00
PUTIN O ISPORUCI "TOMAHAVKA": Ako Ukrajina napadne oružjem dugog dometa, odgovor će biti zapanjujući
AKO Ukrajina pokrene napade oružjem dugog dometa na Rusiju, odgovor će biti zapanjujući, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.
23. 10. 2025. u 17:59
STIŽE ZIMA KAKVA SE VIĐA JEDNOM U STO GODINA? Meteorolozi odgovorili na spekulacije o "zimi veka"
NEMAČKI portali su preplavljeni informacijama o ekstremnoj zimi, ulicama prekrivenim snegom i ekstremnim vremenskim uslovima koji prete zemlji.
23. 10. 2025. u 17:38
ZEMLjOTRES USRED DNEVNIKA: Voditeljka se obratila u strahu: "Nadam se da će biti sve u redu" (VIDEO)
DOK je čitala vesti u noćnom Dnevniku, prekinuo ju je zemljotres...
24. 10. 2025. u 19:43
Komentari (0)