NAKON ŠTO JE ŽENU IZBOLA NOŽEM: Potvrđena optužnica Miljani iz Pala

M. REGOJE

04. 03. 2023. u 14:27

OSNOVNI sud na Sokocu potvrdio je optužnicu protiv Miljane R. iz Pala koja je optužena da je ženi čiji su inicijali N. T. zabola nož u leđa i nogu, čime joj je nanela povrede opasne po život.

НАКОН ШТО ЈЕ ЖЕНУ ИЗБОЛА НОЖЕМ: Потврђена оптужница Миљани из Пала

Mariana Regoje

Naime, optužnica, koju je podiglo Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, M. R. tereti da je u martu 2019. ispred restorana u Podromaniji, opština Sokolac, s leđa, nožem napala N. T.

- Povređena je zadobila ubodne rane u leđa s desne strane, sa prodornim kanalom u desnoj strani grudi, sa posledicama krvarenja u grudima, zatim ubodnu ranu u predelu leđnog dela grudnog koša s leve strane, sa prodornim kanalom koji završava u mišićnom delu grudnog koša - navodi se u optužnici.

Iz OJT u Istočnom Sarajevu saopšteno je da je svemu prethodio verbalni sukob, a optužnica Miljanu R. sada tereti da je počinila krivično delo teška telesna povreda i za to delo je zaprećena kazna od dve do osam godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)