MLADIĆ U KOMI Sa gradilišta u Banjaluci pao sa devet metara

S. MIŠLjENOVIĆ

27. 05. 2023. u 08:30

DEVETNAESTOGODIŠNjI P. I., koji je u četvrtak u Banjaluci teško povređen na gradilištu stambenog objekta, pao je sa drugog sprata zbog izvođenja radova suprotno tehničkim propisima, utvrđeno je nakon uviđaja. Mladić je pao sa visine oko devet metara, usled čega je zadobio teške povrede glave.

МЛАДИЋ У КОМИ Са градилишта у Бањалуци пао са девет метара

Foto A. Stanković

- Policijski službenici su zajedno sa Republičkim inspektorom zaštite na radu izvršili uviđaj, kojom prilikom je utvrđeno da je do pada radnika došlo zbog izvođenja radova suprotno normama i propisima - navode iz PU Banjaluka.

Povređeni mladić je zbrinut na UKC RS gde je primljen sa teškom povredom glave i nalazi se u stanju kome. Priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju, a prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvesne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu