AFIRMIŠU SPORT I ZDRAV NAČIN ŽIVOTA: U Ugljeviku se održava 16. Međunarodni džudo turnir (FOTO)

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

22. 10. 2023. u 14:04

U UGLjEVIKU se održava 16. Međunarodni džudo turnir koji je okupio 347 takmičara uzrasta od sedam do 14. godina iz 30 klubova Srbije, Mađarske, Republike Srpske i Federacije BiH.

АФИРМИШУ СПОРТ И ЗДРАВ НАЧИН ЖИВОТА: У Угљевику се одржава 16. Међународни џудо турнир (ФОТО)

Foto: V. M.

Turnir organizuje Džudo klub “Rudar” u čast slavskih svečanosti opštine Ugljevik-Svete Petke Paraskeve.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić otvarajući turnir poželeo je svim učesnicima dobrodošlicu u ovu podmajevičku opštinu i sreću na takmičenju.

-Ugljevik je danas posebno lep jer je se okupio veliki broj takmičara mladih ljudi. Važno je da afirmišemo sport, da naša deca od malih nogu se uče zdravom načinu života-rekao je Perić i zahvalio organizatoru turnira Zoranu Šarčeviću za sve što čini za opštinu Ugljevik.

Prisutnima se obratio i predsednik Džudo saveza BiH Ognjen Pavlović koji je rekao da je u Ugljeviku, u prvoj godini organizacije turrnira i sam učestvovao kao takmičar.

-Turnir u Ugljeviku ima međunarodni karakter i dugu tradiciju. Džudo klub “Rudar” je od početka u savezu Republike Srpske i BiH. Ovakvi turniri daju masovnost koja kasnije rezultira da neko od mališana ode na velika takmičenja i osvoji velike nagrade-rekao je Pavlović.

On je dodao da je u razgovoru sa načelnikom Perićem dogovorio da već naredne godine Ugljevik bude domaćin Džudo prvenstva BiH.

U ime organizatora turnira Zoran Šarčević rekao je da je broj učesnika rekordan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!