LAVROV DOBIO ROĐENDANSKI POKLON IZ REPUBLIKE SRPSKE: Pogledajete šta je Stevandić uručio ruskom šefu diplomatije (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

21. 03. 2024. u 23:41

TOKOM prijateljske utakmice između Rusije i Srbije u Moskvi predsednik Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić sastao se sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejom lavrovim.

ЛАВРОВ ДОБИО РОЂЕНДАНСКИ ПОКЛОН ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Погледајете шта је Стевандић уручио руском шефу дипломатије (ВИДЕО)

Foto printskrin tiktok/vecernjenovosti

Tom prilikom Stevandić je uručio rođendanski poklon šefu ruske diplomatije.

@vecernjenovosti Na utakmici Srbija i Rusija, Sergej Lavrov je dobio poklin iz Republike srpske #rusija #republikasrpska #lavrov #putin ♬ original sound - Večernje novosti

On je kazao da je Lavrovu za rođendan poklonio dres banjalučkog Borca sa njegovim imenom na leđima, kao i trenerku i šal.

Prvi čovek Narodne skupštine RS je kazao i da je Lavrov bio veoma zadovolja i da je pozdravio je sve u RS, posebno predsednika Milorad Dodika.

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo