DRAGANA KOSJERINA PLENI FOTOGRAFIJAMA SA ODMORA: Komentari samo pljušte - zovu je "boginja lepote" (FOTO)

Novosti onlajn

03. 07. 2021. u 14:59

DRAGANA Kosjerina (34) trenutno uživa u Portugaliji.

ДРАГАНА КОСЈЕРИНА ПЛЕНИ ФОТОГРАФИЈАМА СА ОДМОРА: Коментари само пљуште - зову је богиња лепоте (ФОТО)

Foto: Instagram/dragana.kosjerina

Svoje pratioce na društvenim mrežama popularna voditeljka redovno oduševljava izdanjima sa plaže u kojima je nismo tako često viđali. 

"Boginjo lepote", "Vatrena sirena", "Dragana, toliko si lepa", "Želimo češće da viđamo ovakve slike", "Samo ostani dosledna sebi, nemoj da menjaš i kvariš ovaj izgled", "Prirodna, savršena", neki su od komentara.

- Najpre, osetim potrebu da zahvalim na komplimentu. Zatim, često imam potrebu da se našalim na svoj račun, kao da je potrebno da svaki kompliment stigne u paketu sa nekom makar šaljivom kritikom. Mislim da je to pitanje vaspitanja i činjenice da sam naučena da se ni u čemu ne uznosim. Estetika i briga o fizičkom izgledu je sastavni deo mog posla, a lepota je relativna. Da se ne shvati pogrešno, lepa reč mi prija, ali ocena drugih ne utiče previše na moje samopouzdanje - istakla je voditeljka jednom prilikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu