TOM HENKS ODBIO BEZOSA: Dobro mi ide, ali ne plaćam let od 12 minuta 28 miliona dolara!

Novosti onlajn

04. 11. 2021. u 10:27

GLUMAC Tom Henks otkrio je, gostujući u emisiji Džimija Kimela, da mu je Džef Bezos ponudio let u svemir, ali ga je odbio zbog cene.

ТОМ ХЕНКС ОДБИО БЕЗОСА: Добро ми иде, али не плаћам лет од 12 минута 28 милиона долара!

Foto: AP

Voditelj je pitao glumca da li je istina da mu se milijarder obratio u vezi sa letom u svemir pre nego glumcu Vilijamu Šatneru.

- Pa, da, pod zahtevom da platim. I, znate, koštalo je 28 miliona dolara ili nešto slično. Dobro mi ide, Džimi, dobro mi ide. Ali ne plaćam 28 miliona dolara - odgovorio je glumac.

- Znate, mogli bismo da simuliramo iskustvo odlaska u svemir upravo sada. To je let koji traje otprilike 12 minuta? Svi bismo mogli da učinimo to na svojim foteljama ovde - rekao je Henks pre nego što je komično simulirao iskustvo letenja.

- Međutim, moram da potrošim 28 miliona dolara za to. Mogu to da učinim kod kuće - dodao je.

Kimel je kasnije pitao Henksa da li bi razmislio o ukrcavanju na svemirski let ako bi bio besplatan.

- Povremeno bih to učinio samo kako bih doživeo radost. Pretvarajući se da sam milijarder - odgovorio je Hanks.

Iako je odbio Bezosov poziv, smatra se da je on među slavnim osobama koje su rezervisale karte u vrednosti do 250.000 dolara kako bi bili u prvim turama svemirskih turista na komercijalnom svemirskom brodu "Virgin Galactic" Ričarda Brensona.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)