SLAVA ZA GINISA: U Novom Bečeju se tokom "Velikogospojinskih dana" očekuje 150.000 gostiju

Novosti online

24. 08. 2022. u 11:30

STANOVNICI Novog Bečeja će po 28. put proslaviti gradsku slavu Veliku Gospojinu zajedno sa desetinama hiljada gostiju koji se svake godine sjate u ovu banatsku varoš, na tradicionalnu manifestaciju "Velikogospojinski dani".

СЛАВА ЗА ГИНИСА: У Новом Бечеју се током Великогоспојинских дана очекује 150.000 гостију

Foto: ATA Images

Ona će biti održana od 25. do 28. avgusta, a sve posetioce očekuje bogat dnevni i noćni program.

"Velikogospojinski dani" počinju sutra, od 20 časova, kada će biti otvorena Ulica zanatskog piva, gde će užitak u raznim ukusima napitka od ječmenog slada biti začinjen nastupima lokalnih rok bendova. Od petka do nedelje na Tiskom keju i ulicama Novog Bečeja posetioce očekuju brojni zanimljivi sadržaji u okviru Poljofesta, Etno-bazara, Dečje ulice, a biće održano i takmičenje u kuvanju riblje čorbe, Revija paradnih zaprega i tradicionalna Velikogospojinska litija.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Večernji sati su rezervisani za besplatne koncerte velikih muzičkih zvezda rokenrola i narodne muzike. U petak 26. avgusta nastupiće "Kal" i Đusi Kovač sa prijateljima, 27. avgusta sviraće "Ortodoks Kelts", dr Nele Karajlić i "Partibrejkersi", dok će "Velikogospojinske dane" pesmom zatvoriti Aleksandra Prijović i Saša Matić. Organizatori podsećaju da ova manifestacija u Novi Bečej, gde živi samo 13.000 stanovnika, svake godine dovede oko 150.000 gostiju.

BONUS VIDEO - Pogledajte reakciju Nataše Bekvalac nakon sto joj je ćerka rekla da je debela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)