JAVNOST POTRESENA SMRĆU "ZVEZDE GRANDA": Nemanja stradao u saobraćajnoj nesreći, jedna stvar ostala misterija

Novosti online

08. 03. 2023. u 14:26

TRAGIČNA smrt pevača Nemanje Vukovića (22), koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", i dalje je prava misterija.

ЈАВНОСТ ПОТРЕСЕНА СМРЋУ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Немања страдао у саобраћајној несрећи, једна ствар остала мистерија

Foto: Jutjub/Zvezde Granda

Vuković je nastradao u ponedeljak uveče, na auto-putu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke petlje. I dalje nikome nije jasno zbog čega je pevač išao tu noć u tom pravcu, u vreme kada je trebalo da bude kod kuće u Beogradu.

Na njega je naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta. Kako je izvor blizak istrazi otkrio, Nemanja je tragično nastradao nakon što je posle nesreće koju je doživeo pokušao da pretrči auto-put.

- I dalje nije poznato zbog čega je išao u pravcu Dobanovaca, a još manje zašto je pretrčavao auto-put. On je tokom vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. On je izašao iz vozila, a preko puta u drugoj traci je bio policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije - priča sagovornik.

Foto: Prinstskrin/Instagram

Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državljanin Ukrajine, biće podneta krivična prijava. Nadležno tužilaštvo je obavešteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tela i sva ostala dodatna veštačenja koja će pomoći u istrazi. O slučaju pogibije mladog pevača obavešteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna veštačenja.

(Kurir)

BONUS VIDEO: OŠTRO: Sloba Radanović izneo svoje mišljenje o Evroviziji, ali i priznao kako se snalazi u ulozi oca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)