BOGATO I ŠIROKO: Katarina i Marko kupili stan od 400.000 evra

Novosti onlajn

19. 05. 2023. u 22:35

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se 2. juna prošle godine u Hramu Svetog Save, a nakon sređivanja utisaka s glamuroznog svadbenog slavlja, bacili su se na uređivanje novog luksuznog doma u Novom Beogradu.

БОГАТО И ШИРОКО: Катарина и Марко купили стан од 400.000 евра

Foto: Instagram

Kako su mediji pisali, popularni par je za penthaus iskeširao vrtoglavih 400.000 evra, a pevačica je u nekoliko navrata pokazala pojedine delove svog novog doma u koji su se nedavno uselili.

Foto Instagram/katarinagrujic.doll

Iako su oboje ličnosti sa ozbiljnim karijerama koje iziskuju česta putovanja, oni najviše vole vreme koje mogu da provedu u svom domu sa ćerkicom Katjom i zato su se potrudili da ovaj stan bude pravo porodično gnezdo. Za opremanje nekretnine Kaća je angažovala tim stručnjaka kako bi sve bilo baš po njenoj meri i ukusu, a pastelne boje nameštaja ukrasila je zelenim detaljima.

Na jednom storiju pokazala je delić dnevnog boravka koji krasi neverovatan kristalni luster, a od pogleda na jedan od najlepših zalazaka sunca u gradu zastaje dah.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!