KOLEGE MI NISU KONKURENCIJA: Emina Jahović progovorila o aktuelnim stvarima u njenom životu (VIDEO)

Dušan Cakić

02. 06. 2023. u 17:15

POP ZVEZDA Emina Jahović sinoć je imala nastup u Beogradu nakon dužeg vremena, a tom prilikom progovorila je o karijeri, bivšem mužu Mustafi Sandalu i njihovim sinovima.

КОЛЕГЕ МИ НИСУ КОНКУРЕНЦИЈА: Емина Јаховић проговорила о актуелним стварима у њеном животу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na samom početku, Emina je istakla da nijednu svoju koleginicu ne gleda kao smetnju na javnoj sceni, iako joj se ta priča nametala tokom cele karijere.

- Nikoga ne doživljavam kao konkurenciju. Na našoj sceni ima puno talentovanih i prelepih pevačica i svaka je jedinstvena na svoj, poseban način. Ja sam neko ko se ovim poslom bavi iz ljubavi, pišem i komponujem svoje pesme i nikada nikome nisam htela da preotmem mesto pod Suncem, a ono postoji za svakoga ako želi da ga nađe. Za ljubomoru kod mene nema mesta, ona samo može da iritira i da vam pravi zabunu od onoga što zapravo jeste - kazala je pevačica.

Foto: Novosti

Pop zvezda je zablistala u beloj haljini i crnim čizmama preko kolena, te pokupila brojne komplimente, a na pitanje da li je njen bivši muž Mustafa platio alimentaciju, Emina je odgovorila sledeće:

- Principi su u pitanju stvarno, i dalje smo na sudu, ali to ne sprečava decu da se viđaju sa ocem - rekla je Emina, a potom otkrila koliko stiže da se posveti sinovima:

- Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka - izjavila je Emina, pa otkrila da li kontroliše sinovima društvene mreže:

Foto: Novosti

- Ja bih volela da ja to mogu. I tu sad da kontrolišem decu ne mogu. Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari. Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan - zaključila je Emina.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Eminom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!