AMAR GILE: Apsolutno podržavam snimanje kavera (VIDEO)

Dušan Cakić

13. 06. 2023. u 09:10

FOLK ZVEZDA Amar Gile Jašarspahić važi za jednog od najzaposlenijih pevača kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na njih dolaze sve generacije.

АМАР ГИЛЕ: Апсолутно подржавам снимање кавера (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Sada je krenula letnja sezona, volim da radim. Postoji razlika između letnje i zimske radne sezone, gde na zimu možemo da odmorimo, ali leto kada dođe, ne vidiš kuću tri meseca - kaže Gile na početku razgovora.

Amar je vlasnik velikog hita "Prekasno", ali često kao njegova lična karta pripisuje mu se i pesma Peđe Medenice "Imam ljubav, ali kome da je dam" zbog Giletovog autentičnog izvođenja još u takmičenju "Zvezde Granda", koja se smatra njegovim kaverom.

Foto: Novosti

- Nisam protivnik kavera. Mnogi kaveri danas su bolji od originala i cenim kada neko zna to da odradi i apsolutno podržavam. Ta pesma je mene proslavila.

Foto: Novosti

Kada je pobedio u takmičenju "Zvezde Granda" održao je veliki koncert u rodnom Kaknju, a pevač ističe za kada i gde sprema novi solistički koncert.

- Želja mi je da kada izdam novi album uradim veliki koncert u Gradskoj areni u Zenici - iskren je Gile.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Amarom Giletom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!