ANA BEKUTA PRIČA O MRKI I PLAČE: Slomila se, a tu su i njeni unuci koje je pokojni političar gledao kao svoje

Novosti online

06. 07. 2023. u 20:45

ANA Bekuta deceniju je bila u emotivnom odnosu sa političarem Milutinom Mrkonjićem koji je preminuo u novembru 2021. godine.

АНА БЕКУТА ПРИЧА О МРКИ И ПЛАЧЕ: Сломила се, а ту су и њени унуци које је покојни политичар гледао као своје

Foto: Pritnskrin Jutjub/Ana Bekuta

Danas se pevačica Ana Bekuta pojavila na memorijalnom turniru u čast svog bivšeg partnera Milutina Mrkonjića i tim povodom okupile su mnoge poznate ličnosti sa političke scene, a tu su bila i pevačicina porodica, sin, unuka i unuk, koji su joj iz publike pružali podršku, a pevačica je u jednom trenutku i zaplakala.

Foto: Pritnskrin Jutjub/Ana Bekuta

 Dragi prijatelji, dame i gospodo hvala vam što ste me pozvali ovde. Pre neki dan sam baš zbog ovog turnira i promocije, gledala fotografije iz Milutinove mladosti u košarkaškom dresu i počela sam da razmišljam o njegovom životu, šta bi se desilo da je on zaista postao profesionalni košarkaš. Ali sigurna sam da je njegov život bio baš onakav kakav je morao i trebao da bude. Ta povreda je morala da se desi i njegov put je morao ipak da se odvija onako kako se zapravio i odvio. Kako smo mi umesto profesionalnog košarkaša Mrkonjića, poznavali političara Mrkonjića, ministara Mrkonjića, graditelja Mrkonjića, boema Mrkonjića, navijača Mrkonjića, provodadžiju Mrkonjića, šaljivdžiju, hedonistu i vrsnog poznavatelja i obožavatelja beogradskih kafana - pričala je Ana, pa nastavila:

Foto: N. Fifić

- Verujem da jedan profesionalni košarkaš nikad ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija - pričala je Ana.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)