MOJA DVA PUTIĆA: Lepa Lukić iskreno o svemu pred veliki solistički koncert (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

08. 09. 2023. u 08:05

NACIONALNA estradno-muzička umetnica Srbije Lepa Lukić najavila je veliki završni solistički koncert koji će održati 27. septembra u MTS Dvorani.

МОЈА ДВА ПУТИЋА: Лепа Лукић искрено о свему пред велики солистички концерт (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Upravo zbog toga pevačica je juče održala konferenciju za novinare i otvoreno govorila o svojoj karijeri, ali i planovima.

Foto: ATA images

- Nemam neku posebnu tremu posle toliko godina, ali onu pozitivnu tremu imam na samom početku. Pitam se da li će biti u redu sve, ozvučenje i druge stvari. Čim izađem i vidim da je sve u redu onda ta trema nestaje- priznala je Lepa, a potom objasnila da predstojeći koncert nije oproštajni već završni.

– Ovo nije oproštajni, već završni koncert, jer neće više biti solističkih koncerata. Zato pozivam publiku da dođe sada da se napevam za njih jer jedva čekam da dođu svi 27. septembara, a pre toga ću pevati i Nišlijama na niškoj letnjoj pozornici 12. septembra.

Foto: ATA images

Da sprema mnogo iznenađenje za publiku nije krila, ali je ipak do samog kraja razgovora ostala misteriona ne želeći da otkrije čak ni pesme koje je uvrstila u koncertni repertoar.

- Neću baš da pričam koje ću pesme pevati. Biće hitova i iz onog vremena i iz ovog. Ja kad bih sve pesme pevala trebalo bi da imam četiri koncerta. Imaću osmoro gostiju, ali neću da ih najavljujem. Svi oni su prva liga i želim da oni budu prijatno iznanađenje za publiku. Neko možda može i da pretpostavi ko su oni, ali gosti se nikad ne najavljuju- istakla je Lepa.

Foto: ATA images

Iako je stvorila karijeru o kojoj mnog maštaju na čemu je zavalna vernim obožavaocima njenog lika i dela, pevačica ipak ima jednu neostvarenu želju.

- Ja da posle svega kažem da hoću više ja bih stvarno bila đavo. Nema te želje, sve mi se ostvarilo, osim jedne želje za koju i vrapci na grani znaju i o tome neću ni da pričam više. Kad ja kažem da mi je pesma sve, ljudi znaju na šta mislim.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Lepom pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)