BORBA SA DEMONIMA: Andreana Čekić napravila dar-mar i najavila novu eru (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

17. 04. 2024. u 20:10

FOLK ZVEZDA Andreana Čekić posle vrtoglavih 12 godina karijere, objavila je prvi studijski album "Ispod kože".

БОРБА СА ДЕМОНИМА: Андреана Чекић направила дар-мар и најавила нову еру (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Dušan Petrović

Sudeći prema reakcijama već u prvih sat vremena, od objavljivanja četiri pesme i četiri spota, nadmašila je apsolutno sva očekivanja i nižu se pozitivne rekcije publike.

Foto: Dušan Petrović

Reč je o pesmama "Borba sa demonima", "Melatonin", "Party, party" i "Složićeš se srce" koje prati vizuelna perfekcija, kako ljudi već opisuju ono što su videli.

Foto: Dušan Petrović

Povodom prvog studijskog albuma, Andreana je za "Večernje novosti" sumirala prve ustiske nakog prve četiri pesme.

-Nakon mnogo truda, snova i bezbrojnih noći i dana posvećenih stvaranju, prvi deo mog albuma je konačno ugledao svetlost dana. Ovo je moje srce, moja duša, izliveni u svakoj pesmi. Nadam se da će dotaknuti, inspirisati i da će se narod pronaći deo sebe u nekom stihu. Hvala vam što ste uz mene na ovom putovanju. Ovaj album je više od samo muzike, to je deo mene koji delim sa svima vama. Ono što svi čuvamo negde "ispod kože" je glavni deo nas, koji drugi ne vide, ali mislim da muzikom možemo dočarati mnogo toga - istakla je Andreana za "Novosti" i dodala:

- Posebno želim da se zahvalim svom producentu i kompozitoru Dejanu Kostiću, koji veruje u mene i koji ulaže mnogo truda i ljubavi u ceo projekat. Hvala gospodinu Draganu Brajoviću Braji na ovakvim tekstovima, gospodinu Mersedu Hadžiću na ogromnoj podršci u svakom smislu, kao i svima koji učestvuju u ovoj realizaciji. Sa posebnom emocijom se zahvaljujem Aleksandru Kerekešu Kekiju i njegovom timu na vizualizaciji i debelim živcima (smeh). Trpeli su me stoički u Tajlandu. Hvala mom kreatoru i prijatelju Borisu Kargotiću, Dušanu Petroviću i svima koji doprinose da se lepo osećam, da lepo izgledam i da sve funkcioniše. Za kraj želim da se zahvalim svojoj porodici, koju volim najviše na svetu, i naravno mojim momcima iz benda, koji su godinama uz mene. Dok slušate prvi deo albuma, mi već uveliko radimo na drugom delu - zaključila je folk zvezda.

Foto: Dušan Petrović

U nastavku pogledajte i poslušajte prvu od pesama sa Andreaninog albuma "Borba sa demonima":

 

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?