NEOBIČNA SLUČAJNOST: Kako su "DŽuli" i "DŽuli" pronašle put jedno do drugog (FOTO)

Dušan Cakić

03. 06. 2024. u 17:22

KADA je Daniel Popović prvi put čuo prepoznatljiv glas popularne pevačica Julije, znao je samo da se zove Džuli, kao u njegovoj pesmi. Ta neobična koincidencija bila je samo početak jedne posebne priče.

НЕОБИЧНА СЛУЧАЈНОСТ: Како су Џули и Џули пронашле пут једно до другог (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva/Filip Šobot

Daniel, poznat kao „Džuli“, već četiri decenije osvaja srca publike širom regiona kao kompozitor i pevač. Sa druge strane, Julija, poznata beogradska pevačica, sinonim je za najbolji vokal i pozitivnu energiju.

Oboje imaju poreklo iz Crne Gore, što je još jedna zanimljiva poveznica u njihovoj priči. Daniel je rođen kao Milan Popović, dok je Julija rođena kao Milica Popović. Šale se na račun svojih imena, tvrdeći da su oboje „Džuli“ i da ih je upravo to sudbinski spojilo.

Julija je poznata po svojim energičnim nastupima i zaraznom optimizmu. Njena pesma „Brzina“ bila je jedan od hitova na festivalu „Pesma za Evroviziju“ 2022. godine, što joj je donelo još veću popularnost.

Daniel sa svojim bogatim muzičkim iskustvom i hitovima koji su obeležili mnoge generacije, pronašao je u Juliji savršenog saradnika.

Njihova saradnja odiše posebnom energijom i međusobnim razumevanjem. Oboje sa osmehom govore o svojim zajedničkim projektima, a premijerno će nam predstaviti pesmu „Utopija“ na festivalu „Biser Jadrana“ u Tivtu 29. juna. Ovaj duet obećava da će postati hit i doneti osveženje na muzičku scenu.

Džuli se oglasio za „Novosti“ i otkrio kako je sarađivati sa Julijom.

- Julija je pravi profesionalac, vrlo sposobna i vredna mlada žena, koja, čini se, tačno zna šta hoće, i još važnije, zna šta neće. Nikada nisam jurio karijeru, iako sam imao kilometražu, jer sam sa 17 godina ušao u svet muzike. Evrovizija se dogodila. I, onda, 40 godina posle, Džuli je ušetala u moj život. Kada je nastala „Utopija“, imao sam celu sliku onoga šta želim u glavi. Sudbina je umešala prste da jedna prelepa Milica (Popović, pevačica posebnog, nežnog glasa, bude izbor. Na prvu smo sve dogovorili. Nismo žurili s realizacijom i sada je pesma tu. Siguran sam da će sinergija naših vokala i energija, ovoj pesmi dati takvu notu, kojoj nećete moći odoleti. Šta reći, stižu Danijel i Džuli – rekao nam je pevač.

„Utopija“ je pesma koja kombinuje najbolje iz sveta oboje umetnika – Danielovu melodijsku osećajnost i Julijin prepoznatljiv vokal. Njihova sinergija na sceni je neporeciva, a publika jedva čeka da čuje šta su pripremili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!