KAD NIŠLIJE NAPRAVE KAFANSKU PESMU: Marka znate iz serije "Igra sudbine", a njegovu pesmu otpevao je sve popularniji Denja

Novosti onlajn

07. 06. 2024. u 23:50

MLADI niški pevač Đorđe Denić koga je publika već upoznala kao Denju, objavio je novu pesmu i spot "Vodite me iz kafane".

КАД НИШЛИЈЕ НАПРАВЕ КАФАНСКУ ПЕСМУ: Марка знате из серије Игра судбине, а његову песму отпевао је све популарнији Дења

Foto: Nenad Malaga

Pesmu je Denja premijerno predstavio na promociji u gradu na Nišavi, a zanimljivo je da numeru i autorski kompletno potpisuje niška ekipa - pevač, glumac i reditelj iz Niša.

Foto: Nenad Malaga

U glavim ulogama u spotu su Marko Radojević i Sara Samardžić, a ja sam izuzetno ponosan i zahvalan mojim prijateljima i divnim kreativnim ljudima koji su zajedno sa mnom izneli ovaj veliki projekat, rekao je Denja.

Foto: Nenad Malaga

Pesmu “Vodite me iz kafane” komponovao je glumac i kompozitor Marko Radojević, koga domaća publika poznaje iz serije “Igra sudbine”, a sada je pokazao da ima talenta i za komponovanje.

Za tekst su bili zaduženi Ana Conić i Marko Radojević, dok je aranžman radio Vuk Matić. Nakon hitova "Plaćam ceh" i "Plači kuni viči", Denja na pravi način pokazuje zašto je Niš grad najboljeg kafanskog provoda i meraka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!