NE PRESTAJE DA ŠOKIRA REGION: Severina pevala za decu u oskudnom stajlingu (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 07. 2024. u 14:57

PEVAČICA Severina Vučković privukla je pažnju na društvenim mrežama zbog stajlinga koji je nosila na jednom nastupu.

НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА РЕГИОН: Северина певала за децу у оскудном стајлингу (ВИДЕО)

FOTO: Ata images

Hrvatska pevačica Severina Vučković nastupala je preksinoć u Slanom, mestu nedaleko od Dubrovnika, u okviru manifestacije "Noć dubrovačkog Primorja". Ono što je privuklo veliku pažnju je njen stajling. Pevačica je nosila sportske patike, bele čarape, kratak šorts i majicu o kojoj bruji region.

Majica je bila bele boje, sa crnim linijama, a na grudima je imala skandalozan detalj - pojačane linije koje su podsećale na bradavice. Ovo možda ne bi privuklo toliko pažnje, da Severina u Slanom nije nastupala pred decom, što je i sama objavila.

Naime, dok je izvodila svoju pesmu "Ante", deca u publici su počela da pevaju sa njom uglas, što je i nju iznenadilo, jer nije očekivala da deca znaju njenu staru pesmu, koju je izbacila pre više od 20 godina.

Foto D. Karadarević

- Može li mi neko od vas iz publike objasniti šta se dogodilo s "Antom"? Jer ta je pesma duplo starija od prvih redova u publici - napisala je Severina, te dodala da je pesma izašla 1999. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Kakva je ovo majica?", "Zar ovako da izađe pred decom?", "Šta rade roditelji?", "Seve, tužno, a takav potencijal", "Interesantan nastup za te prve redove", "Užas", samo su neki od komentara publike. Bilo je i drugih koji su je pohvalili, a neki su joj objasnili da joj je pesma "Ante" popularna među omladinom zbog toga što je viralna na Tik-toku.

BONUS VIDEO

Nata odbila ponudu za brak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN VEŠTINA MLADIH: Put ka boljoj budućnosti