BILO JE VREME: Neda Ukraden nakon svega, otišla na zasluženi odmor (FOTO)

Dušan Cakić

17. 07. 2024. u 20:25

POP DIVA Neda Ukraden svoju publiku obradovala je dvema novim pesmama "Živi se i umire za ljubav" i "Posesiva", od kojih je prva namenjena starijoj, a druga nešto mlađoj njenoj publici.

БИЛО ЈЕ ВРЕМЕ: Неда Украден након свега, отишла на заслужени одмор (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Posle mnogobrojnih koncerata po čitavom Balkanu, Neda je otputovala je sa porodicom na crnogorsko primorjer u Boku Kotorsku, gde u malom mestom Lepetane ima kuću.

Foto: Privatna arhiva

Više od 45 godina, tu je njena letnja oaza mira, gde puni baterije za nove koncerte i pesme.

Foto: Privatna arhiva

Što se tiče pesama "Živi se i umire za ljuvav" i "Posesiva", Neda je po ko zna koji put u svojoj bogatoj karijeri iznenadila je publiku izborom potpuno drugačije pesme, od autora Dušana Bačića, koji je napisao neke njene najpopularnije pesme: „Na pola puta“, „Na Balkanu“ i druge.

Foto: Privatna arhiva

- Pesma „Posesiva“ je za klubove i moju mlađu publiku. Potrudila sam se naravno da to bude ekranizovano tako da se nadam će mladi ludovati uz dobar muzički ritam – rekla je Neda za naš list.

Nedina interpretacija koja je potpuno drugačija kao i spot, koji daje ovoj pesmi posebnu svežinu i zanimljivost.

Pre „Posesive“, Neda je nastupila na CMC festivalu sa kompozicijom „Živi se i umire za ljubav“ u Vodicama, (u gradu, ljubavi i dobre atmosfere).

Iste večeri u okviru festivala i Nedinog nastupa, održana je promocija duplog vinila – „Neda 25 greatest hits“.

Foto: Privatna arhiva

Legenda muzičke scene, takođe, tada je upriličila veliku promociju svog kompilacijskog albuma „Samo je nebo iznad nas – Dueti“, na kom se nalazi 13 duetskih antologijskih hitova, koje je snimila sa velikim jugoslovenskim zvezdama, tokom karijere duge pola veka.

Foto: Novosti

Podsetimo, Neda je i u martu mesecu ove godine, održala dva velika solistička koncerta u MTS dvorani, kojim je oborila sve rekorde posećenosti.

Foto: Novosti

Neda je bila u svom elementu, prenoseći svoju strast i ljubav prema muzici direktno u srca svih prisutnih. Njena muzika će nastaviti da živi i inspiriše ljude širom sveta, a ti koncerti će biti zauvek upamćeni kao jedni od najemotivnijih trenutaka u njenoj karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)