STOPAMA TOPALKA I MULINE: Vrnjačka Banja rađa nove zvezde (FOTO)

Dušan Cakić

18. 07. 2024. u 21:10

LEGENDARNI pevači poput Dobrivoja Topalovića, Slobodana Muline i mnogih drugih bardova narodne muzike svoje prve muzičke korake napravili su na festivalu „Novi glasovi Diskosa“, koji je pre nekoliko godina obnovljen pod imenom „Festival narodne muzike Vrnjačka Banja“.

СТОПАМА ТОПАЛКА И МУЛИНЕ: Врњачка Бања рађа нове звезде (ФОТО)

Foto: Novosti arhiva

Ova lepa tradicija nastavlja se i ovoga leta, 26. jula od 20 sati na velikoj sceni smeštenoj na centralnom trgu u Vrnjačkoj Banji. Svi posetioci, koji su se prethodnih godina okupljali u desetinama hiljada, imaće prilike da čuju 21 novu kompoziciju najpoznatijih autora folka ali i da uživaju u revijalnom delu programa u kome će nastupiti velike zvezde estradne scene.

Foto: Privarna ahiva

- Želja nam je da ponovo oživimo kvalitet u muzici, očuvamo tradiciju, pružimo priliku talentovanim ljudima, podsetimo na neke od hitova koje je Diskos iznedrio tokom decenija postojanja ali i da biseru srpskog turizma pružimo lep program koji će obogatitit ionako sjajnu ponudu Vrnjačke Banje koja je iz godine u godinu sve bolja – rekao je ovim povodom Miodrag Milutinović, direktor Diskosa koji je uz Turističku organizaciju Vrnjačke Banje i glavni organizator ovog jedinstvenog muzičkog događaja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKAD JEFTINIJE Otkrijte čari destinacije sa idealnim plažama i sjajnim provodom!