CECIN BIVŠI NAKON VENČANJA NAPUSTIO SRBIJU: Bogdan uživa na ovom mestu (FOTO)

Novosti onlajn

24. 07. 2024. u 13:47

CECIN bivši Bogdan Srejović, nakon venčanja u Gračanici sa misicom Jovani Ljubisavljević, napustio je Srbiju.

ЦЕЦИН БИВШИ НАКОН ВЕНЧАЊА НАПУСТИО СРБИЈУ: Богдан ужива на овом месту (ФОТО)

Foto: ATA images

Bivša misica i učesnica rijaliti programa "Zadruga", Jovana Ljubisavljević, udala se za ugostitelja i nekadašnjeg partnera folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Srejovića. Venčanje je održano u manastiru Gračanica u strogoj tajnosti, samo za najbliže članove porodice i prijatelje, a za ovu posebnu priliku, mlada je odabrala skromnu i svedenu venčanicu, dok se mladoženja odlučio za jednostavno, crno odelo i patike umesto cipela.

FOTO: Instagram/bogdansrejović

Četiri dana nakon ceremonije i zavetovanja na večnu ljubav, Srejović je podelio fotografiju na društvenoj mreži Instagram i pokazao da je napustio Srbiju, te tako otkrio gde sada provodi vreme.

- Da nastavimo ka Svetoj Gori - napisao je Bogdan, koji je zabeležio predivan zalazak sunca, a uz objavu je dodao i emotikone ruku koje se mole, kao i crveno srce.

FOTO: Instagram/bogdansrejović

Jovana je, po svemu sudeći, ostala u Beogradu, jer je Srejović nešto kasnije objavio još jednu fotografiju, na kojoj je zabeleženo da se nalazi u muškom društvu, dok je misica na svom profilu nastavila da objavljuje čestitke svojih dragih ljudi.

BONUS VIDEO:

KRAHOVI BRAKOVA NA ESTRADI: Sve estradnjake povezuje jedna brojka!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?