NA KARLEUŠINOM PROFILU CRNO BELA SLIKA: Potresan prizor, deset dana pred smrt (FOTO)

Novosti onlajn

25. 07. 2024. u 15:00

KOMPOZITOR Milan Radulović Laća napustio nas je pre godinu dana. A sada je isplivala fotografija nastala nekoliko dana pred smrt!

НА КАРЛЕУШИНОМ ПРОФИЛУ ЦРНО БЕЛА СЛИКА: Потресан призор, десет дана пред смрт (ФОТО)

Foto: ATA images

Makedonska zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, podelio je crno belu fotografiju na kojoj je pozirao u zagrljaju pokojnog tekstopisca Milana Radulovića Laće.

Kako je naveo, fotografija je nastala malo pred njegovu smrt.

Foto: Printskrin/instagram

 

- Ovo je poslednja slika sa Laćom desetak dana pre njegove smrti, bio mi je u poseti dok sam bio u bolnici (zatvoru), Laća je bio jedan od retkih koji me je konstantno zvao, zvao moje roditelje, brinuo, posećivao me je dok sam bio u zatvoru i bolnici! On je bio jedno predobro biće puno ljubavi i bola! Mi smo bili naši, mi smo bili porodica, on je otišao mlad i mnogo talentovan, otišao kod svoje majke Marine koja ga je bezuslovno volela! Inače, tačno je, baš na ovom susretu kada je nastala ova fotografija, puštao mi je Karleušine pesme, bio je presrećan što rade zajedno. Laća je mnogo voleo Jelenu i bila mu je najveća inspiracija! I za kraj... Krvave mi suze, ponovi runde - napisao je Boki 13 i u objavi označio Jelenu Karleušu i dodao emodžije slomljenog srca.

Karli je njegovu objavu podelila i na svom Instagram profilu.

Podsetimo, sinoć je na društvenoj mreži "Iks" procurila demo verzija pesme "Runde", koju pop zvezda Jelena Karleuša nije stavila na albume "Alfa" i "Omega" koje je objavila prošle godine.

Reč je o srceparajućoj baladi, a fanovi su već u potpunom "transu" zbog ove pesme.

BONUS VIDEO

NASTUP JELENE KARLEUŠE ZA PAMĆENjE: Najveći spektakl za kraj "Belgrade Music Week-a"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!