VIDELA SAM DA NEŠTO LETI, A ONDA SHVATILA ŠTA JE: Jelenu Karleušu gađali ružama na nastupu

Novosti onlajn

27. 07. 2024. u 22:25

JELENA KARLEUŠA rado je viđena u Crnoj Gori, a da je Crnogorci jako vole, kao i ona njh, kao i da je šoubiznis surov posao sa kojim se ona stoički nosi, opisala je kako izgleda njen radni dan.

ВИДЕЛА САМ ДА НЕШТО ЛЕТИ, А ОНДА СХВАТИЛА ШТА ЈЕ: Јелену Карлеушу гађали ружама на наступу

Foto: ATA images/A.A.

- Uglavnom, taj dan idem na aerodrom pošto dolećem, jer ne mogu da budem dva dana na istom mestou, imam puno drugih obaveza. Spakujem se u avion i dođem. Uglavnom ne vidim ništa, idem ravno u hotel, presvlačim se, ako stignem da jedem, jedem, pravim tonsku probu, kostimsku, sa igračima, sa toncem, svetlo nameštamo i čekam da mi daju znak da počnem. To je to, nema romantike, šoubiznis je surov posao. Ja sam vojnik I nikada ne kasnim, nikada mi nije teško, ne osećam ženske i muške probleme, tako da navikla sam da budem baš onako kao sat. Ne mogu da kažem da osećam neko adrenalinsko uzbuđenje, ali jako volim svoj posao.

Foto: ATA images/A.A.

Na jednom nastupima su je gađali, ali ne nečim opasnim već ružama i igračkama, pa se prisetila kako je to izgledalo:

- Mene stvarno nikad ni sa čim nisu gađali, osim ružama. Na Music Weeku sam dobijala puno onih igračkica, ali pošto sam bila zaslepljena reflektorima, stalno sam htela da saznam šta je to čimem me gađaju. I po ovim koncertima što radim po trgovima od reflektora ne vidim šta je u pitanju. Vidim samo da nešto proleće i uvek stanem da vidim šta je. Razne su se stvari događale ovde u Crnoj Gori i političke i svakave, a ja sam želela da ljudi dođu da vide da mene publika gađa ružama i plišanim igračkicama.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama