LONDONSKI SUD IZDAO NALOG ZA HAPŠENJE KEJTI PRAJS: Propusila da dođe na ročište

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

30. 07. 2024. u 18:31

LONDONSKI sud danas je izdao nalog za hapšenje bivšeg modela i učesnice rijaliti programa Kejti Prajs, nakon što se nije pojavila na ročištu u vezi sa bankrotom.

ЛОНДОНСКИ СУД ИЗДАО НАЛОГ ЗА ХАПШЕЊЕ КЕЈТИ ПРАЈС: Пропусила да дође на рочиште

Foto instagram katieprice

Ona je prethodno bila upozorena da će biti uhapšena ukoliko se ne pojavi pred sudom danas, a sudija Ketrin Barton je saopštila da je razlog njenog odsustva "nebitan" i izdala nalog za hapšenje, prenosi Skaj njuz.

Prajs je dva puta proglasila bankrot, u novembru 2019. i ponovo u martu ove godine, zbog neplaćenog poreza u vrednosti više od 750.000 funti.

Advokat Dara Konel, koji zastupa poverenika, poručio je danas na sudu da je neophodno da model bude uhapšena kako bi se osiguralo njeno prisustvo na narednom ročištu, ali da neće biti zadržana u pritvoru duže vreme.

Na ročištu u februaru, Prajs je naloženo da plati 40 odsto svog mesečnog prihoda sa veb-stranice OnlyFans povereniku u naredne tri godine, u vezi sa njenim prvim bankrotom.

Prajs je u oktobru saopštila da su joj "dosadile" pretnje pravnim postupcima i da joj je svejedno da li će odslužiti zatvorsku kaznu.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI TOP GAN: Piloti ruske severne flote izvode vežbe iznad Barencovog mora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA NAŠAO PROVOKATORA! Evo šta je Novak učinio kada se završio derbi sa Nadalom na Olimpijskim igrama!