SPEKTAKL KAKAV VELIKA PLANA NE PAMTI: Dragana Mirković "srušila" sve rekorde (FOTO)

D. Cakić

10. 08. 2024. u 22:22

FOLK DIVA Dragana Mirković , večeras je u okviru svoje letnje turneje "Do poslednjeg daha", održala veliki i spektakularni konert na festivalu "Plan A" u Velikoj Plani na Hipodromu.

СПЕКТАКЛ КАКАВ ВЕЛИКА ПЛАНА НЕ ПАМТИ: Драгана Мирковић срушила све рекорде (ФОТО)

Foto Novosti

Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Dragana zna da napravi, bila je uzavrela. Muzičku zvezdu je u Velikoj Plani čekalo mnogo hiljada ljudi, ne bi li videli svoju muzičku kraljicu i uživali u njenim hitovima.

Muzička zvezda se na sceni pojavila u elegantnoj crno-žutoj lateks haljini sa zanimljivim detaljima od perja.

Dragana je sve vreme igrala na sceni, ne skidajući osmeh sa lica. Koncert je započela pesmom "Umirem majko", a folk diva je fanove podsetila na njene velike hitove iz perioda fantastične petrorke "Južni vetar" kao što su "Kad bi znao kako čeznem", "Spasi me samoće", "Vatra", "Simpatija", ali i na evergrin pesme "Pitaju me u mom kraju", "Baš tebe volim ja", "Plači zemljo", "Sama", "Evo dobro sam", "Zagrli opet" i mnogi drugi.

Hipodrom u Velikoj Plani bio je ispunjen do poslednjeg mesta. Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, se pozdravila sa fanovima koji su skandirali njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se Draganini fanovi dobro proveli i da će ovaj ovaj koncert dugo pamtiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)