UVEK DIREKTNA: Jelena Karleuša iskreno o gorućim estradnim temama (FOTO)

Dušan Cakić

11. 08. 2024. u 23:45

POP DIVA Jelena Karleuša zablistala je na proslavi rođendana regionalne muzičke zvezde Milice Pavlović, te je tom prilikom, privukla nezapamćenu pažnju.

УВЕК ДИРЕКТНА: Јелена Карлеуша искрено о горућим естрадним темама (ФОТО)

Foto: Novosti

Ona je sa predstavnicima medija, među kojima je bila i ekipa "Večernjih novosti", progovorila o aktuelnim temama sukoba sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Foto: Novosti

- To je nepoštovanje, ne bih dodavala nešto preterano značenju, mislim da teren pokaže sve. Ko i koliko traje i ko uopšte sa mnom može da se meri i polemiše. Kada pričam o njemu kao da zlostavljam neko dete iz prvog razreda - istakla je JK.

Foto: Novosti

Ogromnu je pažnju privukla pesma "Runde" koju je za pop divu napisao Milan Laća Radulović, a koju su pre nekoliko dana objavile članice grupe "Hurricane".

- Čućemo se mi pa ćemo rešiti. To je tekst koji sam ja platila još 2022. tako da nema ništa sporno tu, sve ostalo je prevara i laž - govori pop diva i nastavlja:

Foto: Novosti

- Mislim da treba poslušati moju verziju, a publika će dati finalni sud. Rešićemo, neću da kažem da čekam da neko umre, to ne bih ni pomislila naravno - priča u dahu Karleuša i dodaje:

Foto: Novosti

- Ona sada verovatno sa mojom majkom, negde tamo, polemiše na ovu temu - zaljkučila nam je Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo