PRVO SE VIDELA SA OVIM SARADNIKOM: Završen odmor, počele pripreme za koncert Ilde Šaulić (FOTO)

Dušan Cakić

20. 08. 2024. u 20:05

FOLK ZVEZDA Ilda Šaulić zakazala je koncert za 10. oktobar u MTS dvorani u Beogradu, da bi potom iskoristila tople letnje dane da ode sa porodicom na odmor i napuni baterije pred obaveze koje joj predstoje.

ПРВО СЕ ВИДЕЛА СА ОВИМ САРАДНИКОМ: Завршен одмор, почеле припреме за концерт Илде Шаулић (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Međutim, i tome je došao kraj, pa je ona ovih dana doputovala u Beograd, gde će tokom narednih mesec i po dana svakodnevno pripremati. sve ono što je predvidela za svoj muzički spektakl.

- Iza Ilde je godina sa puno obaveza, imala je mnogo nastupa, a spremala je i veliki projekat "Tvoji tragovi, moji koraci" koji je posvetila Šabanu. Zato joj je pauza bila preko potrebna, ali pošto je poznata kao perfekcionista, ona je ipak odlučila da skrati odmor i počne sa pripremama za koncert - rekao je izvor blizak muzičkoj zvezdi.

Foto: Privatna arhiva

Prvi saradnik sa kojim se videla je Endži Mavrić, koji je radio na svim njenim albumima, a koji će sada biti i na čelu orkestra koji će je pratiti. Zbog pažnje koja se poklanja kvalitetu. Endži će okupiti najbolje muzičare u državi da te večeri prvi put zajedno stanu iza folk zvezde i prirede nezaboravan događaj. Ilda i Endži u studiju uveliko rade na pripremama i gledaju spisak pesama i prave redosled za koncert, a kako su istakli veoma brzo će početi i sa muzičkim probama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!