POVRATAK U BOŽIĆNU ZEMLJU: Pred premijeru druge sezone horor serije "Nosferatu", stiže još napetiji nastavak

B. JOVANOVIĆ

27. 12. 2020. u 09:30

SVI oni koji su voleli prošlogodišnju, prvu sezonu fantastične horor serije "Nosferatu", nastale prema romanu Džoa Hila, sina slavnog Stivena Kinga, ponovo imaju razloga da se raduju.

ПОВРАТАК У БОЖИЋНУ ЗЕМЉУ: Пред премијеру друге сезоне хорор серије Носферату, стиже још напетији наставак

Foto: AMC

Od 4. januara, svakog ponedeljka u 22.00, na programu AMC televizije, moći ćemo da pratimo drugu sezonu kroz 10 novih nastavaka, snimljenih ove godine. S obzirom na to da smo imali ekskluzivnu priliku da pogledamo sve epizode pre njihovog emitovanja kod nas, možemo vam reći da nastavak kvalitetom, a i napetošću, nimalo ne zaostaje za prvom sezonom. Naprotiv.

Priča se nastavlja osam godina kasnije, kada zatičemo Vik Mekvin (Ešli Kamings) u nešto drugačijoj ulozi nego ranije. Duševni mir i dalje joj remeti pomisao na Čarlija Manksa (Zakari Kvinto), koji je svoju besmrtnost održavao hraneći se dečjim dušama, ali se u njenom životu mnogo toga promenilo. Ne smemo vam otkriti šta, ali smemo da vam došapnemo da jedna stvar, koja je u mnogome određuje, ostala ista, uprkos Vikinom stasavanju u mladu ženu. Takođe, zastrašujući drugi svet koji paralelno postoji, Božićna zemlja, prisutan je i sada, a Vik se svim snagama grčevito bori da iz njega vrati ono što joj pripada. Uz mnoštvo mračnih scena obojenih noćnom tamom, uzbuđenja, neizvesnosti i straha, ali i uz brižljivo građenu dramsku priču, pratićemo našu junakinju kroz njene spoljne i unutrašnje borbe. Svojevrsnu potporu, kada joj bude bila najpotrebnija, pružiće joj majka Linda (Virdžinija Kal), ali i suprug Lu (Džonatan Lengdon), rastrzan između onoga što, zdravorazumski, smatra zbiljom i onoga što se zaista dešava.

Australijanka rođena u Saudijskoj Arabiji, Ešli Kamings (28), znana nam i po ulozi u filmu "Sutra, kada je počeo rat" (2010), u drugoj sezoni serije pokazala je da u svetu televizije i filma itekako može da se računa na nju, sazrevši u ozbiljnu karakternu glumicu.

Da li će se nakon ovih 10 epizoda otvoriti prostor i za nastavak serijala, kao i koja je (važna) uloga malenog plavušana, Džejsona Dejvida, u celoj priči, ostaje vam da otkrijete do 8. marta, kada je na programu poslednji nastavak drugog ciklusa serije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo