SRPSKI SUDIJSKI EKSPERT TVRDI: Luka Jović nije dao gol u 95. minutu meča Srbija - Slovenija

Novosti online

22. 06. 2024. u 22:00

SRBIJA je golom Luke Jovića u petom minutu nadoknade meča došla do boda protiv Slovenije (1:1), a sudijski ekspert Dejan Nedić, nakon meča je podigao buru jednom izjavom.

СРПСКИ СУДИЈСКИ ЕКСПЕРТ ТВРДИ: Лука Јовић није дао гол у 95. минуту меча Србија - Словенија

FOTO: Tanjug/AP

Nedić je iskoristio obraćanje putem RTS-a gde radi kao sudijski ekspert da izrazi nezadovoljstvo zbog netačnog načina na koji izveštavaju mediji o golu Luke Jovića u "95. minutu". 

- Nije naš Jović postigao gol u 95. minutu, već u 90. +5 minutu. To je peti minut nadoknade, zato što postoji dodatno vreme koje se nadoknađuje. Na stadionu na semaforu ne sme da stoji vreme "95", već semafor staje u 90. minutu, a onda se minuti nadoknađuju. I delegat utakmice Srbije i Slovenije je posle Jovićevog gola upisivao da je Jović dao gol u 90. plus 5. minutu nadoknade, objasnio je Nedić.

FOTO: Printskrin/Jutjub

Nedić je dodatno pojasnio kada zapravo može da se koristi izraz „95. minut“:

- Znate kad je 95. minut? U produžecima, kada imamo 120 minuta. I ponoviću još jednom, da zapamtimo za vek i vjekova, ne postoji 92. minut, već 90. plus dva minuta, zaključio je Nedić.

BONUS VIDEO: KILTOVI NA SVE STRANE: Škotske suknjice preplavile Minhen 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)