BUKARI - RAME UZ RAME SA LEGENDAMA ZVEZDE! "Gepard sa Marakane" učinio je nešto, što je malo kome pošlo za nogom

Novosti online

05. 08. 2022. u 16:31

KRILNI napadač fudbalskog kluba Crvena zvezda Osman Bukari ušao je među legende kluba s Marakane poput Bore Kostića, Stanislava Karasija i Miloša Šestića koji su na evropskim utakmicama postigli het-trik za crveno-bele, podsetio je danas klub iz Ljutice Bogdana.

БУКАРИ - РАМЕ УЗ РАМЕ СА ЛЕГЕНДАМА ЗВЕЗДЕ! Гепард са Маракане учинио је нешто, што је мало коме пошло за ногом

FOTO: M. Vukadinović

Bukari je postigao tri gola u trijumfu ekipe trenera Dejana Stankovića protiv Pjunika (5:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Time se za veoma kratak period Bukari našao među slavim imenima, legendama Crvene zvezde koje su uspele da postignu tri gola na zvaničnim evropskim utakmicama: Bora Kostić (Didelanž), Zoran Filipović (Komloj Banjaž), Stanislav Karasi (Linfild), Vojin Lazarević (Lozana), Miloš Šestić (Avenir), Stevan Ostojić (Panatinaikos), Zoran Antonijević (Linfild), Rajko Janjanin (Benfika). 

FOTO: FK Crvena zvezda

Nova akvizcija crno-belih time se našla u odabranoj grupi slavnih fudbalera beogradskog kluba kojima je to pošlo za nogom.

U novijoj istoriji het-trik su postigli Nikola Žigić (Nistru), Dejan Lekić (Dinamo Tbilisi) i El Fardu Ben (Evropa), a sada ovim odličnim učinkom može da se pohvali i Osman Bukari.

Podsetimo, nova zvezda "Marakane" došla je ovog leta u Crvenu zvezdu iz redova belgijskog Genta za sumu od dva miliona evra, a krilni napadač nastupao je prethodno za Trenčin i Nant.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima