DUGO ČEKAN GLAS: Fudbalski as konačno progovorio o izborima u FSS

N. I.

22. 02. 2023. u 13:26

ZAHUKTAVA se predizborna kampanja za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Za sada je zvanično samo Dragan Džajić prijavljen kao kandidat, ali Nemanja Vidić je već potvrdio da nikako neće odustati.

ДУГО ЧЕКАН ГЛАС: Фудбалски ас коначно проговорио о изборима у ФСС

FOTO: N. Paraušić

O svemu se konačno oglasio i Nemanja Matić, veliki fudbalski as, čije je Jedinstvo sa Uba upravo prijavilo Vidića za delegata Skupštine FSS. Matić je u svom stilu ukazao na sve detalje vezane za predizbornu trku za najvažnije mesto na Terazijama 35.

- Ne znam koliko je poznato da je na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Džajiću i da ne može NIKO da promeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja. Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS. Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidovati ga za predsednika saveza, vi ste tada podržavali Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete godine izlažete ga nepotrebnom stresu. Zar je Džaja to zaslužio?! Svi mi Ubljani strahujemo za Džajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao.

Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu - naveo je Matić na svom Instagramu.

Na kraju i koja reč o protivkandidatu koji će  to zvanično i postati, svojom prijavom, za nekoliko dana.

- Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra, jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad - napisao je Nemanja Matić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev