PREOKRET! Otpala tri kandidata za potpredsednika FSS

Novosti online

23. 02. 2023. u 09:37

Krajnji rok za podnošenje kandidatura za novog predsednika FSS je 27. februar u 14 časova, do kada će kandidati morati da znaju i svoj budući tim najbližih saradnika ukoliko budu izabrani.

ПРЕОКРЕТ! Отпала три кандидата за потпредседника ФСС

Foto: N.Iljukić

Kada je u pitanju Dragan Džajić, prethodnih nedelja se dosta pisalo i o njegovim potencijalnim rešenjima za potpredsednička mesta u Savezu, pominjalo se nekoliko imena - od Branislava Nedimovića, preko Ljubiše Tumbakovića, Nenada Bjekovića, Aleksandra Kolarova, Stefana Babovića do Branislava Ivanovića.

Ukupno četvorica bi trebalo da budu među potpredsednicima, a ''Sportklub'' je preneo svoja najnovija saznanja da su iz igre za tu funkciju otpali Ljubiša Tumbaković, Aleksandar Kolarov, ali i Stefan Babović.

To bi trebalo da znači da će Džajićevi potpredsednici biti Branislav Nedimović, Nenad Bjeković i Branislav Ivanović. Ostaje za sada nepoznato ko bi bio četvrti među njima, ali i ta dilema treba da bude rešena do ponedeljka.


BONUS VIDEO: Delije osramotile navijače Rome

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!