RIKARDO POSLE PORAZA U DERBIJU: Dobio sam crveni karton, ali možda je to i dobro

Novosti online

04. 03. 2023. u 18:55

FUDBALERI Partizana izgubili su u 169. večitom derbiju od Crvene zvezde sa 1:0, a osim čestih prekida, utakmicu je obeležio i crveni karton igrača crno-belih Rikarda Gomeša.

РИКАРДО ПОСЛЕ ПОРАЗА У ДЕРБИЈУ: Добио сам црвени картон, али можда је то и добро

FOTO: M. Vukadinović

Napadač kluba iz Humske je imao jednu sjajnu priliku, ali njegov pokušaj je zaustavio golman crveno-belih Milan Borjan.

- Meč nismo započeli dobro. Iz glupe situacije smo primili gol, ali smo potom pokazali reakciju. Na žalost, iako smo stvorili šanse – nismo uspeli da postignemo gol. Ali, i ovo je fudbal – nekad zaslužujete bolji rezultat, ali ga nema. Jednostavno, lopta nikako da uđe u gol, ali šta mi tu možemo. Važno je samo da nastavimo da se trudimo, da damo sve od sebe i onda će rezultati biti bolji - rekao je Rikardo za klupski sajt.

Fudbaler sa Zelenortskih Ostrva se tokom meča našao u sukobu sa igračem Zvezde Stahinjom Erakovićem, tom prilikom ga je odgurnuo i zaradio je crveni karton.

- Možda sam u tom jednom momentu pokazao emociju, ali sam samo pokušao da odbranim svoj tim posle situacije koja se desila. Na žalost dobio sam crveni karton, ali možda je to i dobra stvar - zaključio je Rikardo.

BONUS VIDEO: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev