IGRAO ZA REAL MADRID I JUGOSLAVIJU, A DANAS PREŽIVLJAVA SA 400 EVRA: "Pomozite mi, u teškoj sam situaciji"

Novosti online

06. 03. 2023. u 12:11

Predrag Spasić (57) bivši je jugoslovenski fudbalski reprezentativac koji je bio standardni član ekipe koja je 1990. godine na Svetskom prvenstvu ispala u četvrtfinalu od Argentine nakon penala.

ИГРАО ЗА РЕАЛ МАДРИД И ЈУГОСЛАВИЈУ, А ДАНАС ПРЕЖИВЉАВА СА 400 ЕВРА: Помозите ми, у тешкој сам ситуацији

Foto: Printskrin

Tada ga je primetio Real Madrid u kome je proveo jednu sezonu te odigrao 22 utakmice. Posle autogola u utakmici protiv Barselone napustio je klub te se preselio u Osasunu, a ukupno je četiri godine igrao najjaču špansku ligu.

Ipak, novac koji je zaradio od fudbala nije uspeo da "oplodi". Doživio je bankrot nakon što je uložio novac u jedan projekt koji je propao. Spasić danas radi za 400 evra mesečno u jednom skladištu u Kragujevcu.

- Treba mi pomoć u ekonomskom smislu. Živim iz dana u dan, u teškoj sam situaciji. Treba da budeš jak da sve prebrodiš - rekao je Spasić španskim novinarima koji su ga posetili, a prenosi "Večernji.hr".

Pao je u depresiju zbog svega što mu se dogodilo.

Spasić pre toga 30 godina nije izlazio u medije, a nakon što je javnost saznala za ovaj slučaj, javili su se iz društva veterana Real Madrida. To društvo pomaže bivšim igračima kraljevskog kluba i nije retkost da fudbaleri koji su igrali za Real imaju finansijskih problema. Sada su obećali pomoći Spasiću.

- Srećan sam zbog toga. Ponosan sam, to je možda moja greška. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni sa kim razgovarao. Živeo sam u tišini i zatvorio se u sebe - rekao je Spasić.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima