DANI ALVEŠ POKRENUO BIZNIS USRED ZATVORA: Nakon optužbi za silovanje, Brazilac pronašao neverovatan način da zaradi i iza rešetaka

Novosti online

25. 03. 2023. u 19:00

ČUVENI brazilski fudbaler, Dani Alveš je krajem januara ove godine završio u zatvoru, a sve nakon optužbi da je silovao mladu devojku u jednom noćnom klubu u Barseloni. Brazilac se polako, ali sigurno navikava na veliku životnu promenu, a biznisom koji je pokrenuo se pobrinuo da mu iza rešetaka ništa ne fali.

ДАНИ АЛВЕШ ПОКРЕНУО БИЗНИС УСРЕД ЗАТВОРА: Након оптужби за силовање, Бразилац пронашао невероватан начин да заради и иза решетака

FOTO: AP/Tanjug

Španski mediji pišu da je Alveš pokrenuo zanimljiv posao zajedno sa određenim zatvorenicima što mu omogućuje da zaradi i novac, ali i dobije sve što mu nedostaje.

Do trenutka kada je prebaćen u ćeliju Dani je bio jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, verovatno i jedan od najboljih bekova u istoriji ove igre. Iza rešetaka je ranije organizovao turnire u fudbalu, a sada je otišao korak dalje.

Naime, Alveš je odlučio da potpisuje svoje dresove svima koji to hoće, a posao je u poslednje vreme naglo porastao.

Možda i najbolji desni bek u istoriji je morao dati posebnu autorizaciju drugom zatvoreniku kako bi išao od ćelije do ćelije i kupio dresove koje treba potpisati.

Dresove zatvorenicima obično šalju članovi porodica prilikom poseta, a poslednjih dana potražnja se učetverostručila.

Nakon što Alveš potpiše sve dresove, oni bivaju vraćeni zatvorenicima, ali i potpis nije besplatan.

Neki autogram plate novcem, a neki kutijom cigareta ili drugim različitim produktima koji su dostupni u zatvoru.

Inače, još uvek nije poznat datum suđenja. Neke informacije govore da bi se sve moglo odužiti i da će Alveš iza rešetaka provesti najmanje godinu dana.

Osim slobode zbog nepromišljenog poteza Alveš je ostao i bez dugogodišnje devojke što je najteže palo 39-godišnjaka i jako ga je pogodilo.

Njegova izabranica se već oproštajnim pismom oprostila od Alveša uz poruku da joj je slomio srce na komadiće, ali da je stavila tačku na poglavlje u njenom životu koje je trajalo sedam godina.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati