SRBI SE POKAJALI: Oglasio se trener Fiorentine posle skandala sa Jovićem i Terzićem

Novosti online

15. 05. 2023. u 14:49

Srpski fudbalski reprezentativci Luka Jović i Aleksa Terzić uputili su javno izvinjenje svima u Fiorentini, a posebno treneru Vićencu Italijanu, zbog sporne objave na društvenim mrežama.

СРБИ СЕ ПОКАЈАЛИ: Огласио се тренер Фиорентине после скандала са Јовићем и Терзићем

FOTO: EPA

Posle poraza u Ligi konferencija od Bazela (1:2) u redovima "ljubičastih" morali su da se bave stvarima koje nemaju veze sa terenom, a u centru pažnje su bili Luka Jović i Aleksa Terzić.

Posle utakmice oni su podelili objavu sa fan stranice koja je posvećena Luki Joviću, a da verovatno nisu ni pročitali pažljivo šta tu piše:

- Taktička katastrofa trenera Italiana. Trebao je da zadrži istu postavu kao protiv Napolija. Igrali su dosta dobro, posebno Jović i Terzić. Izgledali su spremno i greška je bila što je obojicu ostavio na klupi. Drži se, čoveče, najjačih 11. On ne samo da rotira, nego uvodi igrače koji mesecima nisu igrali i to u ovako bitnoj utakmici. Italiano nema viziju igre - glasila je "sporna" poruka.

Odmah pošto su shvatili šta su radili, Srbi su se izvinili, a trener Viole je pojasnio da je prihvatio izvinjenje srpskih reprezentativaca.

- Znate kako, kada dođu u moju kancelariju tražeći oproštaj, užasnuti onim što se dogodilo, ne možete da postupite drugačije nego da im oprostite. Znaju da su omalovažili sve, ali su se pokajali i ta tema je za mene zatvorena. U narednih 20 dana moramo svi da budemo ujedinjeni - pojasnio je Italijano.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini