GOL, ZATIM GOL, PA GOL, ONDA GOL... Pogledajte kako su se mreže tresle na čudesnom meču Srbija - Slovenija na U17 prvenstvu Evrope (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2023. u 18:59

SRBIJA je porazom otpočela učešće na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 17 godina, a "Novosti" vam donose i snimke svih golova sa tog nestvarnog meča između "orlića" čiji je selektor Aleksandar Luković i njihovih vršnjaka iz Slovenije.

ГОЛ, ЗАТИМ ГОЛ, ПА ГОЛ, ОНДА ГОЛ... Погледајте како су се мреже тресле на чудесном мечу Србија - Словенија на У17 првенству Европе (ВИДЕО)

Foto: Printscreen UEFA

Podsetimo, Slovenci su u 1. kolu šampionata Evrope poveli sa 4:0 golovima koje su dali Pejičić u 4. minutu, Topalović u 10., Jakupović u 34. i Hrvatin u 52, a onda su "orlići" konačno počeli da realizuju neke od svojih velikih šansi.

Tako je Mihajlo Cvetković dao gol u 66. minutu, a fantastičan pogodak Andrej Petrović u 82.

Evo i kako je to izgledalo: 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)