"NONSENS": Oglasili se iz Kolubare posle izbacivanja iz Superlige

Novosti online

24. 05. 2023. u 09:37

Fudbalski klub Kolubara se oglasio saopštenjem za javnost posle odluke Disciplinske komisije FSS da im oduzme devet bodova zbog nameštanja utakmica.

НОНСЕНС: Огласили се из Колубаре после избацивања из Суперлиге

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Klub iz Lazarevca je posle ove odluke pao na poslednje mesto Superlige Srbije i nema matematičke šanse da izbori opstanak u elitnom rangu.

- Fudbalski klub Kolubara bi se najradije suzdržao od komentarisanja prvostepenog disciplinskog organa, poput onog što rade pojedini zli jezici i naši oponenti na sportskom terenu, kako se naš stav ne bi protumačio kao pritisak na drugostepenu komisiju. Međutim, doneta odluka je pravni nonsens s obzirom na to da je UEFA polemisala o mogućoj zloupotrebi, a nepovoljna odluka po FK Kolubara je doneta i usled nedostatka dokaza. Dakle, prvostepeni organ je izrekao kaznu bez ikakvog obrazloženja.

Nekome očigledno smeta naš status superligaša, a šteta se nanosi kako našem gradu, tako i momcima koji su pošteno znojili dres Kolubare cele sezone.

Žalbu ćemo uložiti uz nadu da će se pravna odluka preinačiti i biti pravedno donesena – navodi se u saopštenju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE, SEVILJA JE MOJA LJUBAV Legenda tima odlazi na kraju sezone, od kluba ovo nije očekivao