PSIHIJATAR PRESUDIO: Ajvan Toni je bolestan, smanjena suspenzija

Tanjug

26. 05. 2023. u 13:35

Fudbaleru Brentforda Ajvanu Toniju smanjena je kazna sa 11 na osam meseci neigranja pošto mu je psihijatar dijagnostikovao bolest zavisnosti od kockanja, a on pristao na lečenje, saopštio je Fudbalski savez Engleske (FA).

ПСИХИЈАТАР ПРЕСУДИО: Ајван Тони је болестан, смањена суспензија

FOTO:EPA

Napadač Brentforda prvobitno je bio suspendovan od strane FA na 11 meseci neigranja, jer se u periodu od 2017. do 2021. godine kladio na utakmice svog kluba, što je nedozvoljeno.

Psihijatar je zaključio da je Toniju potrebna stručna pomoć, a Toni je konačno otvorio dušu, izneo je celu istinu ističući da je u tri navrata lagao komisiju FA, koja je tražila od FIFA da proširi istragu, i što je najvažnije pristao je da se leči, pa mu je kazna smanjena za tri meseca.

Toni je priznao da se nije kladio samo na fudbalske utakmice (16 puta na Brentford, 15 puta na sebe da će dati gol, od toga 11 puta protiv Njukasla), potvrdio je da se kockao i na mečeve drugih sportova, prenose engleski mediji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju