NISAM PRIMAO PO ŠEST ILI SEDAM KOMADA: Miloš Milojević o svom nasledniku na klupi Crvene zvezde Baraku Baharu

Z. Ćorović

31. 05. 2023. u 08:47

BILO je emotivnih suza na rastanku Miloša Milojevića od Crvene zvezde, ali ima i gorčine kod odlazećeg trenera što su ga posle dominantne sezone čelnici crveno-belih "žrtvovali" kao piona u šahu, kako bi doveli iskusnijeg stranca Baraka Bahara. Morao je mladi Miloje neke primedbe da "skreše u brk" svom nasledniku, ukoliko izraelski mediji nisu dobro "dosolili" čitavu priču.

НИСАМ ПРИМАО ПО ШЕСТ ИЛИ СЕДАМ КОМАДА: Милош Милојевић о свом наследнику на клупи Црвене звезде Бараку Бахару

FOTO: FK Crvena zvezda

- Uprava me je pre nekoliko meseci odvela na razgovor i rekla da im je potreban trener sa više iskustva za Ligu šampiona. Nisam tada znao ko će to biti. Odgovorio sam da sve to razumem, ali isto tako i da sam sposoban da vodim klub u narednim fazama. Znam da Barak Bahar ima malo više iskustva zahvaljujući tome što se ove godine plasirao u Ligu šampiona i odigrao šest utakmica. Ali kroz osmeh mogu da kažem kako ja imam malo manje lošeg iskustva jer nisam primao šest golova od Benfike i sedam od PSŽ-a. Ja volim da stičem dobro iskustvo - rekao je Miloš Milojević za izraelski "Sport 5".

Sada već bivšem treneru crveno-belih nije pravo ni što je Bahar pregovarao sa Zvezdom u jeku sezone.

- To što je razgovarao sa drugim klubom pre nego što je sezona završena je njegova lična odluka. Čak je i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ja to nikada ne bih uradio. Rekao bih agentima da sačekaju da se sezona završi. Ne bih to uradio zbog profesionalizma, ali i da ne bih povredio kolegu. Potpisao je za Zvezdu pre nego što je odlučena šampionska trka u Izraelu. Morate da pitate njega zašto je to uradio. Mada, ponekad agenti guraju celu priču. Na kraju je osvojio titulu, ispalo je dobro za njega. Napredovao je i finansijski. Ja bih uradio drugačije i bio profesionalac. Jedino bih tako mogao da mirno spavam noću - istakao je Milojević.


Otišao sa 32 pobede

OD dolaska na klupu, krajem avgusta prošle godine, kada je zamenio Dejana Stankovića, Miloš Milojević je vodio crveno-bele na 43 utakmice, ostvario je 32 trijumfa, sedam remija, a sva četiri poraza doživeo je u Ligi Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)