OD PSŽ SE OPROSTILA JOŠ JEDNA ZVEZDA: Ramos, hvala za sve

Novosti online

04. 06. 2023. u 00:02

TIM snova sve više se raspada. Prva zvezda Leo Mesi se sigurno oprašta od Pari Sen Žermena, velika je verovatnoća da će otići i Nejmar, a "svece" posle dve sezone napušta i Serhio Ramos. Španski štoper odigrao je ukupno 57 utakmica za Parižane i postigao pet golova, a u ovoj sezoni je bio važan adut na putu do nove titule u francuskom prvenstvu

ОД ПСЖ СЕ ОПРОСТИЛА ЈОШ ЈЕДНА ЗВЕЗДА: Рамос, хвала за све

FOTO: Tanjug/AP

- Bilo je divno nositi dres Pari Sen Žermena ove dve godine. Iza mene je nezaboravno iskustvo i želeo bih svima da se zahvalim na tome. Napred Pariz - poručio je Ramos.

Gazda Parižana Al Kelaifi biranim rečima se zahvalio iskusnom defanzivcu.

- Serhiov liderski karakter, timski duh i profesionalizam, u kombinaciji sa njegovim iskustvom su na najvišem nivou, i čine ga istinskom fudbalskom legendom. Bila je čast imati ga u Pari Sen Žermenu. Svi u klubu mu žele sve najbolje u nastavku karijere.

Pari Sen Žermen je prinuđen da menja politiku kluba i racionalnije posluje jer mu prete sankcije UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Najavljena je reorganizacija, izvesno je da će biti promena i na klupi i da će se "sveci" zahvaliti i treneru Galtjeu na saradnji. Navijači sledeće sezone neće imati privilegiju da gledaju brojne zvezde, od kojih su sigurno očekivali bar jednu titulu prvaka Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)