BAHAR PRECRTAO JOŠ DVOJICU IGRAČA: Evo na koje fudbalere ne računa trener Zvezde

Novosti online

30. 06. 2023. u 08:49

ODRADIO je prvi deo priprema Barak Bahar kao trener Crvene zvezde. Posle prijateljske utakmice protiv Borca iz Banjaluke (2:0) odlučio je da precrta još dva igrača.

БАХАР ПРЕЦРТАО ЈОШ ДВОЈИЦУ ИГРАЧА: Ево на које фудбалере не рачуна тренер Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Izraelski stručnjak je već doneo neke radikalne odluke. On je po dolasku u klub Milanu Borjanu saopštio da želi novog golmana. Uprava je reagovala i dovela Omrija Glazera.

On je sada doneo odluku da ne računa na Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića koji neće putovati sa ekipom na drugi deo priprema u Rusiju, saznaje "Mocartsport".

Defanzivac posle šest godina napušta crveno-bele. On na jučerašnjoj utakmici nije bio ni u protokolu, a nije ni putovao sa ekipom u Užice gde je bio odigran susret.

Sa druge strane Slavoljub Srnić, koji je u dva mandata nosio crveno-beli dres, od 2010. do 2012. i od 2020. godine do sada takođe će moći da pronađe novu sredinu.

Njih dvojica su trenirali sa strane, a najverovatnije će otići na pozajmice.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!