"SRAMOTA JE ŠTO ĐOKOVIĆ TO RADI": Bivši šampion Vimbldona isprozivao Novaka

Novosti online

29. 06. 2023. u 22:34 >> 22:34

DOK se veći deo sveta klanja teniskim uspesima Novaka Đokovića, još uvek povremeno na površinu isplivaju kritičari željni pažnje javnosti.

СРАМОТА ЈЕ ШТО ЂОКОВИЋ ТО РАДИ: Бивши шампион Вимблдона испрозивао Новака

Foto: Profimedia

Dežurni kritičar dana bio je Frederik Nilsen koji je bivši šampion Vimbldona u dubl konkurenciji iz 2012. godine. Do trofeja je tada došao sa Džonatanom Marajem.

Nilsen je govorio za danske medije, te je tom prilikom isprozivao Novaka Đokovića da ne pokazuje pravu sliku o sebi u javnosti.

- Upravo za to mislim da je sramota za Novaka Đokovića. Jako ga volim po mnogo čemu, ali me nervira što se ne zalaže za sebe. Pokušava da prikaže sebi i svetu da je drugačija osoba od onoga što jeste. Mislim da mu to nije potrebno - rekao je Frederik Lohte Nilsen.

Povod za ovakve reči o Novaku bila je tema o Holgeru Runeu i njegovom prikazivanju u medijima. Nilsen, smatra da Rune stoji iza sebe u da je pošten i da ima stav.

- Mislim da je Holger dobar u medijima i u odnosu na to kako se predstavlja na društvenim mrežama. On je pošten i u toj meri stoji iza sebe. Ima i nekad dobre i smešne odgovore, mislim da je dobar i na TV-u.  Znamo kako se Nik Kirjos predstavlja u raznim medijima, a Holger ima malo toga u sebi. Ne plaši se da da nešto od sebe. Ima stav, koji mu pomaže da izgradi vrednost van terena - istakao je Nilsen.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja