CRNO NA BELO: Rekordan niz je gotov, a evo ko je osvojio titulu kada je Zvezda poslednji put izgubila od Voždovca

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 08. 2023. u 21:36

FUDBALERI Voždovca slavili su protiv Crvene zvezde i tako napravili veliku senzaciju u domaćem šampionatu. Ne samo da su osvojili tri boda, već su tako prekinuli impresivan niz crveno-belih.

ЦРНО НА БЕЛО: Рекордан низ је готов, а ево ко је освојио титулу када је Звезда последњи пут изгубила од Вождовца

Foto: Printskrin/Arena sport

Verovali ili ne, Voždovac je poslednji put savladao Crvenu zvezdu 2017. godine, bio je 6. maj, a rezultat tog dana bio je 3:2. Četa Ilije Stolice savladala je u neizvesnom meču pulene Miodraga Božovića.  

Posebno navijači Partizana pamte taj duel. Upravo je tom pobedom Voždovac pogurao crno-bele ka tituli koji su nakon toga imali tri boda više od ekipe sa Marakane. 

Poslednji poraz pre večerašnjeg Crvena zvezda doživela je 27. oktobra 2021. godine od Radnika bilo je tada 2:1 za Surduličane a golove su postigli Miloš Spasić i Viktor Lukić, El Fardu Ben upisao se za crveno-bele. 

Od tada crveno-beli su nanizali impozantnih 65 duela bez poraza, od toga čak 56 pobeda. Pre toga klupski rekord bio je 57 duela od 14. oktobra 2017. godine, do 20. aprila 2019. godine, tada je na klupi bio Miloš Milojević. 

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)