PAKLEN PLAN VOJVODINE: Dušan Tadić se vraća u Novi Sad i napadaju titulu

Novosti online

26. 09. 2023. u 09:08

Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine, najavio je napad na titulu u sezoni 2025/26.

ПАКЛЕН ПЛАН ВОЈВОДИНЕ: Душан Тадић се враћа у Нови Сад и нападају титулу

FOTO: FSS

Gostujući u emisiji "Pregled kola" na TV Arena sport, otkrio je da je plan da vrate neke bivše fudbalere novosadske "stare dame."

Oni bi trebalo da budu okosnica tima koji će krenuti po prvo šampionsko zvanje posle tri decenije.

Nije naveo konkretna imena sa kojima se pregovara, ali je istakao da mu je velika želja da Dušan Tadić završi karijeru na "Karađorđu."

- U stalnim smo pregovorima sa nekim bivšim igračima. Konkretno, Miroslav Tanjga pregovara sa dvojicom nekadašnjih igrača Vojvodine, koji su zvučna imena. Voleo bih da vratimo dva ili tri bivša igrača, ne više od toga, jer treba dati prostor i klincima koji dolaze. Međutim, radimo svakako i na povratku nekih fudbalera. Jako je bitno da se barem jedan vrati, znam to po odbojci, jer kad jedan dođe, bude okidač, pa se onda ostali sami nude. Moja velika želja je da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini i da odigra barem šest meseci. Tadić bi trebalo da bude poput Miloša Šestića iz šampionske 1989. godine, koji će da ujedini sve ostale - rekao je Zbiljić za Arenu sport.

Dušan Tadić je u dresu Vojvodine od leta 2006. do leta 2010. godine u svim takmičenjima odigrao 96 utakmica uz 27 golova i 17 asistencija.

Kapiten reprezentacije Srbije ovog leta otišao je u Fenerbahče i potpisao dvogodišnji ugovor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu