ARSENAL VODIO, PA STREPEO: Nestvarna igra Barnlija...

Novosti online

02. 12. 2023. u 18:42

FUDBALERI Arsenala slavili su u 14. kolu Premijer lige.

АРСЕНАЛ ВОДИО, ПА СТРЕПЕО: Нестварна игра Барнлија...

FOTO: Tanjug/AP

Strepeli su fudbaleri Arsenala sve do kraja meča. Imali su dva gola prednosti, u strelce su se upisali Bukajo Saka u šestom i Martin Odegard u 13. minutu, a kada je delovalo da će rešetati mrežu Vulverhemtona

Kada su svi očekivali ubedljiv trijumf - domaćini su stali, što je moglo skupo da ih košta. Gosti su preko Mateusa Kunje u 86. minutu smanjili na 2:1, ali nisu imali snage za preokret, pa su tri boda ostala u Londonu.

Slavio je i Barnli. Savladali su Šefild 5:0, upisavši prvu pobedu na domaćem terenu.

Ovo je ujedno za njih bila i prva pobeda u sezoni na domaćem terenu. Već posle prvog poluvremena Barnli je vodio sa 2:0 golovima Džeja Rodrigeza u prvom i Bruna Larsena u 29. minutu.

Gosti su na kraju prvog dela ostali sa desetoricom na terenu pošto je isključen Mekbrni, te su do kraja primili još tri gola i pretrpeli ubedljiv poraz. U strelce su se upisali još i Zeki Amduni u 73, Luka Koleošo dva minuta kasnije i Džoš Braunhil u 80. minutu.

Brentford je takođe bio uspešan, pošto je savladao Luton sa 3:1. U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi u nastavku viđena čak četiri.

Domaći su u 49. minutu poveli preko Nila Mopaja, da bi sedam minuta kasnije prednost duplirao Ben Mi. Džejkob Braun je u 76. minutu vratio nadu gostima, da bi Šeldon Baptista u završnici meča doneo svom timu važna tri boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)