BURAN DUEL MANČESTER SITI - TOTENHEM! Čupali kosu navijači jednih, pa drugih - a na kraju umalo tuča na terenu (VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2023. u 19:47

Borba za titulu u Premijer ligi je sve zanimljivija, što i ne čudi - pretendenti za tron iz kola u kolo pružaju partije o kojima se priča, a takav je bio i meč Mančester siti - Totenhem. Konačnih 3:3 na kraju je obradovalo - druge timove.

БУРАН ДУЕЛ МАНЧЕСТЕР СИТИ - ТОТЕНХЕМ! Чупали косу навијачи једних, па других - а на крају умало туча на терену (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

No, krenimo redom.


Totenhem, koji je sezonu otvorio spektaklarno, došao je na ovo gostovanje posle tri uzastopna poraza, a Siti u meč ušao posle dva remija u nizu.


I, nije dugo vremena trebalo da prođe, a da navijači i jednih i drugih počnu i da se raduju, a i da se nerviraju.


Najpre je Son Heung-Min bio u centru pažnje: prvo je dao gol za Totenhem u šestom minutu, pa autogol u devet. Fili Foden je odveo Siti do vođstva pogotkom u 31. minutu, a da se "kuva" nešto vrlo interesantno, najavio je Lo Selso potezom za poravnanje na 2:2 (na asistenciju Sona u 69. minutu).


Grešku "pevaca" u 81. minutu Holand je iskoristio da asistirao Džeku Grilišu čime je Mančester siti poveo (VIDEO), no u 90. minutu Dejan Kuluševski je dao sjajan gol za 3:3 (VIDEO) što je, ispostvilo se, bio i konačan rezultat, ali i ishod koji je obradovao dva tima koja su na tabeli ispred Sitija.


Naime, Arsenal vodi sa 33 boda, drugi je Liverpul sa 31, slede "građani" sa 30, Aston Vila sa 29, te Totenhem koji sa 27 imja jedan više od Njukasla, a tri više od Mančester junajteda.

Inače, sam meč u Mančesteru završen je burno, jer su se domaćini bunili zbog nedosuđenog penala u sudijskoj nadoknadi vremena, došlo je i do koškanja (suđenjem nezadovoljnog) Holanda sa igračima Totenhema, pa su morali da intervenišu treneri, strateg domaćih Pep Gvardiola i gostiju Ange Postekolgu...

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)